Onze 4 vestigingen

WASSERIJ

Fris wasgoed met langere levensduur

In onze wasserij in Schilde en Berchem krijgen uw kleding, beddengoed en tafel- en huishoudlinnen de behandeling die ze nodig hebben en die ze verdienen. Onze hoogtechnologische wasmachines zijn voorzien van een automatische zeepdosering zodat uw textiel niet alleen proper is en fris ruikt, maar ook een langere levensduur zal hebben. Door regelmatig te investeren in nieuwe machines, garanderen we kwaliteit en een perfecte afwerking. Onze aandacht voor innovatie in uitrusting betekent bovendien dat we slijtage van uw wasgoed minimaliseren. 

Meer dan 40 jaar ervaring

Wij zijn uw aanspreekpunt in de omgeving Berchem, Schilde, Mortsel, Edegem, Wilrijk, Antwerpen en omgeving. Dankzij ons voortdurend streven naar de nieuwste wasserijtechnologie├źn, staan we garant voor de hoogste standaarden wat betreft kwaliteit en hygi├źne. 

Contact

Wenst u meer informatie over onze wasserij, droogkuisstrijkdienst of poetsdienst in Berchem of Schilde? Contacteer ons gerust via onze website. Wij beantwoorden met plezier uw vragen en luisteren graag naar uw specifieke wensen.