Onze 4 vestigingen

STRIJKDIENST

Een volle wasmand? Onze strijkdienst weet er weg mee!

Een gigantische berg propere was, klaar om gestreken te worden… U kunt ongetwijfeld aangenamere activiteiten bedenken om uw vrije tijd aan te spenderen. Vinden uw frisgewassen kledingstukken pas na weken hun weg terug naar uw kleerkast? Geef dan gerust wat werk uit handen en doe beroep op onze strijkateliers met professionele strijkhulpen. Ook voor deze service kunt u gebruikmaken van voordelige dienstencheques. 

Hoe werken we?

Beroep doen op een strijkdienst was nog nooit zo gemakkelijk: u wast zelf uw was en brengt ze droog en platgelegd binnen in een mand van Magic Clean. Vervolgens strijken onze strijksters in het atelier uw was tot in de puntjes. 

Voor elk stuk is een gemiddelde strijktijd in minuten vastgesteld die u terugvindt in onze prijslijst. Op basis van de totale strijktijd maken we daarna een rekening uitgedrukt in minuten.

Wanneer u uw gestreken stuks komt ophalen, kunt u betalen met dienstencheques. Elke dienstencheque is zestig minuten strijktijd waard, en voor de eventuele restminuten wordt een waardebon uitgeschreven die u de volgende keer kunt gebruiken.  

Contact

Heeft u specifieke vragen of wenst u meer informatie te ontvangen over onze strijkdiensten, wasserijdroogkuis of poetsdienst? Laat ons dan gerust iets weten. Wij helpen u met plezier verder!