Onze 4 vestigingen

DROOGKUIS

Het allerbeste voor uw delicate kleding

Neemt u liever geen risico’s als het op het wassen van uw delicate kleding aankomt? Begrijpelijk! Magic Clean in Schilde en Berchem biedt daarom een uitstekende droogkuisdienst aan zodat u er met een gerust hart uw mooiste kledingstukken kunt binnenbrengen en niet hoeft te vrezen dat ze gekrompen, verkleurd of vervormd zijn na de behandeling. 

Leder/daim en tapijten

Naast het verzorgen van uw mooiste kledingstukken, zijn we ook gespecialiseerd in het reinigen, voeden en borstelen van leder en daim zodat ze er weer als nieuw uitzien. We hebben bovendien een speciale service voor tapijten die we na de reiniging behandelen met een vuilafstotend product. Indien gewenst, kunnen we moeiteloos uw tapijten bij u ophalen en afleveren. 

Scherpe prijzen

Of het nu over alledaagse of delicate kleding gaat, onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om een perfecte service aan te bieden aan de scherpste prijzen. 

Contact

Heeft u vragen of wenst u meer informatie over onze droogkuis, wasserij, strijkdienst of poetsdienst in Schilde of Berchem? Contacteer ons gerust via onze contactpagina. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.