Onze 4 vestigingen

POETSDIENST

Poetsdienst en huishoudhulp

Ook voor het schoonmaken van uw woning en voor andere huishoudelijke taken stellen wij onze diensten graag te uwer beschikking. Magic Clean zoekt voor u in een mum van tijd een geschikte poets- en/of huishoudhulp in de regio van Antwerpen. Ons personeel wordt, alvorens we ze aan u voorstellen, grondig gescreend en we staan garant voor de kwaliteit van alle geleverde diensten. U krijgt hoe dan ook een betrouwbare, efficiĆ«nte hulp in huis die perfect bij u past. We bieden al onze klanten een persoonlijke service zodat elke woning gepoetst kan worden naar haar specifieke noden. 

Brand- en waterschade

Als u geconfronteerd wordt met brand- of waterschade, krijgt u af te rekenen met allerlei ongemakken. Daarom zijn wij er om u bij te staan en om een deel van uw zorgen op ons te nemen. Door ons te ontfermen over het reinigen van uw textiel, meubilair, tapijten en (over)gordijnen, zorgen we er mee voor dat u zo snel mogelijk weer uw normale, dagelijkse routine kunt oppikken. U staat er met andere woorden nooit alleen voor! 

Hoe werken we?

Onze ophaaldienst komt bij u langs om het getroffen materiaal op te pikken. Vervolgens wordt er een express pakket samengesteld bestaande uit dringende zaken. Deze stuks worden binnen de 24 uur gereinigd zodat u zo snel mogelijk weer een minimum aan schone kledij ter beschikking heeft.

Daarna worden de getroffen artikelen getekend, gereinigd, ontvochtigd en ontgeurd in een speciale ozonkamer, en na het strijken van het materiaal wordt alles netjes verpakt en maken we met u een afspraak voor de levering.  

Contact

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een poets- of huishoudhulp wasserijdroogkuis of strijkdienst in de buurt van Berchem of Schilde? Wilt u weten op welke manier we u kunnen bijstaan wanneer u geconfronteerd wordt met brand- of waterschade? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina.