Nieuw- en droogkuis

Magic Clean - Droogkuis

Enkel het beste voor uw delicate kleding

Nieuwkuis of droogkuis in Schilde en Berchem wordt ook vaak ‘stomerij’ of ‘chemische reiniging’ genoemd en is een methode die voornamelijk gebruikt wordt voor het reinigen van bovenkleding die uit delicate stoffen bestaan die u beter niet zomaar in uw wasmachine stopt. Breng deze kleding bij ons binnen voor luxe nieuwkuis en we reinigen en strijken ze zo dat krimpen, verkleuren en/of vervormen voorkomen wordt.

Leder / daim en tapijten

We zijn gespecialiseerd in het reinigen, voeden en borstelen van leder en daim zodat deze er weer als nieuw uitzien. Daarnaast hebben we ook een speciale service voor tapijten, die we na de reiniging behandelen met een vuil afstotend product. Indien u dit wenst, komen we uw tapijten ook bij u ophalen en afleveren.

Ontdek onze scherpe tarieven

Of het nu alledaagse of delicate kleding is, onze jarenlange ervaring maakt het ons mogelijk een perfecte service te bieden voor een eerlijke prijs. Bekijk hier onze prijzen.
Hebt u vragen of wenst u meer informatie over onze droogkuis regio Antwerpen? Aarzel niet ons hiervoor te contacteren via de contactpagina.